Bètaversie en abonnementen

28 november 2023

ID 174256

We raden aan dat je een speciaal My Kaspersky-account aanmaakt voor het testen van bètaversies.

Als u een abonnement hebt gekocht, voeg dan geen activatiecodes toe aan het My Kaspersky-account die alleen worden gebruikt voor bètatests. Anders activeert de app het abonnement automatisch en loopt uw abonnement af. In de My Kaspersky-help wordt uitgelegd hoe u abonnementen op My Kaspersky controleert.

Als u het abonnement al gebruikt, kunt u gebruikmaken van functies die beschikbaar zijn op abonnement in de bètaversie onder hetzelfde abonnement. Gedurende de bètatest wordt uw abonnementsperiode echter niet verlengd.