Kennisgevingen over handelsmerken

28 november 2023

ID 187447

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

Amazon en AWS zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of diens dochterondernemingen.

App Store, Apple, iPadOS en macOS zijn handelsmerken van Apple Inc.

Arm is een gedeponeerd handelsmerk van Arm Limited (of haar dochterondernemingen) in de VS en/of andere landen.

IOS is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van Cisco Systems, Inc. en/of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Android, Chrome, Firebase, Google, Google Analytics, Google Chrome en Google Play zijn gedeponeerde handelsmerken van Google LLC.

HTC is een handelsmerk van HTC Corporation.

HONOR en HUAWEI zijn gedeponeerde handelsmerken van Huawei Technologies Co., Ltd.

Microsoft en Windows zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation in de VS en andere landen.

Java en JavaScript zijn gedeponeerd handelsmerken van Oracle en/of diens dochterondernemingen.