Formulieren automatisch invullen en automatisch inloggen op websites

28 november 2023

ID 189708

Op apparaten waarop Android 8 is geïnstalleerd kunt u kunt automatisch de inlog- en wachtwoordvelden invullen in apps met inloggegevens die zijn opgeslagen in Kaspersky Password Manager, dat de functie wachtwoord Automatisch invullen gebruikt. Raadpleeg de Android-documentatie voor meer informatie over automatisch invullen van een wachtwoord.

Log in op een app met Kaspersky Password Manager

Als u inlogt op een app met gegevens die nog niet zijn toegevoegd aan de kluis, beschouwt Kaspersky Password Manager zulke gegevens automatisch als nieuw en zal u vragen om een app-item te verwijderen. Als u inlogt op een app met een bestaande login die een nieuw wachtwoord heeft, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd of u het nieuwe wachtwoord voor het bestaande account wilt opslaan.

Raadpleeg ook

Automatisch invullen van wachtwoorden in Chrome inschakelen