Een account met twee-factor-verificatie bewerken

28 november 2023

ID 251771

1. Ontgrendel de kluis door het hoofdwachtwoord in te voeren en op Ontgrendelen te tikken.

Als uw apparaat met Android 6.0 of hoger werkt, vingerafdrukverificatie ondersteunt en de vingerafdrukverificatie is ingeschakeld in de app-instellingen, kunt u deze verificatie gebruiken om de kluis te ontgrendelen in plaats van het hoofdwachtwoord in te voeren.

2. Selecteer in het venster Alle items het account dat u wilt bewerken.
  3. Tik op > Bewerken.

Het venster van het item wordt geopend.

4. Wijzig zo nodig de informatie in het veld Accountnaam of Opmerking.
  5. Tik op Opslaan.