Over de Gebruiksrechtovereenkomst

28 november 2023

ID 73374

De Gebruiksrechtovereenkomst (Licentieovereenkomst) is een bindende overeenkomst tussen u en AO Kaspersky Lab waarin de voorwaarden voor het gebruik van de app zijn vastgelegd.

Lees de Licentieovereenkomst zorgvuldig door voordat u de app begint te gebruiken.

Door Kaspersky Password Manager te installeren bevestigt u dat u de voorwaarden van de Licentieovereenkomst begrijpt en aanvaardt. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van de Licentieovereenkomst, annuleert u de installatie van Kaspersky Password Manager en gebruikt u de app niet.