Over abonnementtypes

28 november 2023

ID 85697

Een licentie is een gebruiksrecht voor de app, verleend door de Gebruiksrechtovereenkomst.

Een licentie geeft u recht op het volgende:

• De app op één of meer apparaten gebruiken.
  • Krijg hulp van de klantenservice.
  • Updates ontvangen.

Kaspersky Password Manager kan met of zonder abonnement worden gebruikt:

• De gratis versie van de app wordt gratis verdeeld en kan voor onbepaalde duur worden gebruikt. Als u de gratis versie van Kaspersky Password Manager gebruikt, is het aantal items dat u kunt toevoegen aan de kluis beperkt.
  • Als u een licentie voor de Premium versie van Kaspersky Password Manager koopt, kunt u een onbeperkt aantal items toevoegen aan de kluis. Het abonnement voor Kaspersky Password Manager is aan een bepaalde tijd gebonden. Indien u automatische vernieuwing niet hebt uitgeschakeld, zal het automatisch vernieuwd worden.