Over verstrekte gegevens

28 november 2023

ID 151305

Informatie weergeven over de gegevens die worden verstrekt aan Kaspersky wanneer je oudere versies van de toepassing gebruikt

Versie van de app bekijken

Gegevens die aan Kaspersky worden verstrekt tijdens het gebruik van Kaspersky Password Manager 9.2.79 of hoger

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en toepasselijke Kaspersky-voorschriften. Gegevens worden verzonden via een beveiligd kanaal.

Verstrekte persoonlijke gegevens

U gaat akkoord met de verstrekking van persoonlijke gegevens aan Kaspersky wanneer u de Gebruiksrechtovereenkomst, het Privacybeleid, de Marketingverklaring of de Verklaring van de webportal accepteert. U kunt de lijst met verstrekte gegevens bekijken in de voorwaarden van elk juridisch document.

Een juridisch document bekijken

Verstrekte niet-persoonlijke gegevens

U gaat akkoord met de verstrekking van niet-persoonlijke gegevens aan Kaspersky wanneer u de Gebruiksrechtovereenkomst accepteert:

• Teneinde de kwaliteit van de app te verbeteren en de tevredenheid van de gebruiker te analyseren, gaat u ermee akkoord om de volgende informatie automatisch te verstrekken:
    • Informatie over het besturingssysteem (OS) van de gebruiker: naam, versie en buildnummer van OS; servicepack voor OS-update; type besturingssysteem; bitversie van OS; aanvullende informatie over OS-functies.
    • Informatie over het apparaat van de gebruiker: apparaatmodel; hardware-opzet van het apparaat (virtuele machine of fysiek apparaat).
    • Informatie over de toepassing: volledige versie van de toepassing; software-ID; softwarerebranding-ID; code van de partnerorganisatie die aan de softwarerebranding is gekoppeld.
    • Informatie over de installatie: build-ID van toepassing; taal voor softwarelokalisatie; vorig versienummer; datum en tijd van installatie; status van software-installatie/-verwijdering; installatiefoutcode; installatietype (nieuwe installatie, update).
    • Informatie over gebruikersovereenkomsten: naam en versie van overeenkomsten; acceptatiestatus van overeenkomsten (geaccepteerd of afgewezen).
    • Verbindingsstatus My Kaspersky-account (verbonden of niet).
    • Informatie over de licentie: licentiestatus; licentietype; bron waarvan de licentie is gekocht; abonnementstype; aantal omschakelingen naar de uitgebreide versie; aantal keren gratis versie hersteld.
    • Informatie over de kluis: kluisbeschikbaarheid; opgetreden fouten tijdens ontgrendelen van lokale kluis; opgetreden fouten tijdens ontgrendelen van cloudopslag; aantal items van elk type dat door toepassing wordt beschermd; versie van het kluisversleutelingsalgoritme.
    • Informatie over gegevensoverdracht: geplande frequentie van gegevensoverdracht (dagelijks, wekelijks of maandelijks); toepassingsstatus op het moment van geplande gegevensoverdracht (al dan niet actief); datum en tijd van geplande gegevensoverdracht; datum en tijd van eerder geplande gegevensoverdracht; datum en tijd van de laatste uitgevoerde gegevensoverdracht.
    • Informatie verzonden met feedback: gebruikersrecensie; beoordeling.
    • Informatie over de interactie van de gebruiker met de toepassing: tijd van de gebeurtenis die aan de gebruiker wordt getoond (UTC-standaardtijd).
  • Om de operationele bescherming te verbeteren, gaat u ermee akkoord om de volgende informatie automatisch te verstrekken:
    • Naam van de app
    • Versie van de app
    • Ingestelde taal op het apparaat
    • Abonnementsstatus
    • Besturingssysteem van het apparaat
    • Type koppeling voor omleiding
  • Om aan de wetgeving te voldoen, gaat u ermee akkoord om de volgende informatie automatisch te verstrekken:
    • App-ID
    • Versie van de app
    • Apparaat-ID
    • Installatie-ID
  • Ter ondersteuning van de verificatie in twee stappen op My Kaspersky moet u een beveiligingscode opgeven die per sms wordt verstuurd naar uw apparaat.
  • Om de kernfunctionaliteit van de app te behouden, gaat u ermee akkoord de volgende informatie automatisch te verstrekken:
    • App-ID op Kaspersky Security Network
    • Volledige versie van app
    • ID van het configuratiebestand dat de app gebruikt
    • Resultaat van navragen bij de Discovery-service
    • Foutcode van mislukt navragen bij de Discovery-service
    • Tekst van foutmeldingen
    • Foutcodes besturingssysteem
    • HTTP-verzoekmethode
    • Tokentype
    • Authenticatietoken in de diensten van de Rechthebbende
    • Token TTL
    • Pad naar het object dat wordt verwerkt
    • Methode die wordt gebruikt voor app-authenticatie
    • App-update-ID
    • Informatie over implementatie van de webservice accesshandler
    • Type geïnstalleerde app
    • Unieke verzoek-ID aan de diensten van de Rechthebbende
    • Reactiestatus van de dienst van de Rechthebbende
    • Foutcodes
    • Regelnummer van het bronbestand in de exceptionhandler
    • Protocol-ID
    • Totale duur van de verzoekverwerking
    • Type verwerkingsfout protocol
    • Code van de foutcategorie
    • DNS-adres van de webservice die wordt geopend
    • Duur van servertoegang
    • Externe poort en IP-adres van de webservice die wordt geopend
    • Webadres dat wordt verwerkt
  • Als veiligheidsmaatregel voor uw My Kaspersky-account moet u de CAPTCHA-tekens opgeven.
  • De kluis wordt gesynchroniseerd met uw persoonlijke opslag op de servers van de vertrouwde partners van de Rechthebbende die zich over de hele wereld bevinden. Deze gegevens worden, samen met de gegevens op uw apparaat, versleuteld opgeslagen. Uw persoonlijke geheime sleutel wordt tijdens die versleuteling gebruikt. De Rechthebbende en Partners hebben geen toegang tot uw gegevens. Als u de software wilt gebruiken, moet u een Account aanmaken door uw e-mailadres op te geven. Houd er ook rekening mee dat de gegevens op de servers die voor het synchronisatieproces worden ingezet niet worden verwijderd wanneer u de software op uw apparaat verwijdert. U kunt deze gegevens volledig verwijderen door uw Account te verwijderen. Neem hiervoor contact op met de klantenondersteuning van Kaspersky.