Overschakelen naar de gratis versie

28 november 2023

ID 151307

Als uw abonnement afloopt, kunt u overschakelen op de gratis versie.

In de gratis versie kunt u een beperkt aantal items behouden. Als u meer items hebt dan toegestaan in de gratis versie, wordt u door de app gevraagd om te kiezen welke items u wilt blijven gebruiken in de gratis versie. De andere items worden als inactieve items opgeslagen en kunnen alleen worden bekeken.

U kunt uw keuze uitstellen tot 1 maand na afloop van uw abonnement. Na deze periode moet u een keuze maken om de app verder te gebruiken.

We raden aan dat u de afbeeldingen en PDF-bestanden uit de cloudopslag downloadt naar uw lokale kluis voordat u naar de gratis versie overschakelt. Anders worden de inactieve documenten verwijderd uit de cloudopslag en kunt u ze niet gebruiken in de app.

Nadat u Kaspersky Password Manager hebt bijgewerkt naar versie 9.2 of hoger, hebt u mogelijk items van het oude type en items van het nieuwe type in uw kluis.

Items van het oude type tellen niet mee voor de beperkingen van de gratis app. Items van het oude type worden als actief weergegeven en worden automatisch geselecteerd voor gebruik in de gratis versie.

U kunt ervoor kiezen om alle of geen items van het nieuwe type in de gratis versie te gebruiken. Als u meer items van het nieuwe type in uw kluis hebt dan is toegestaan in de gratis versie, kunt u Kaspersky Password Manager alleen overschakelen naar de gratis versie op een apparaat waarop de nieuwste versie van de app is geïnstalleerd.

Als u minder actieve items hebt dan is toegestaan met de gratis versie, kunt u inactieve items activeren.

Gegevens selecteren voor gebruik met de gratis versie