Kennisgevingen over handelsmerken

28 november 2023

ID 151311

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

Amazon en AWS zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of diens dochterondernemingen.

App Store, Apple, Face ID, iCloud, iPad, iPadOS, iPhone, macOS, Safari en Touch ID zijn handelsmerken van Apple Inc.

IOS is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van Cisco Systems, Inc. en/of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Android, Chrome, Firebase, Google, Google+, Google Analytics, Google Chrome, Google Play, Gmail en YouTube zijn gedeponeerde handelsmerken van Google LLC.

LinkedIn is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van LinkedIn Corporation en diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Microsoft en Windows zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Java en JavaScript zijn gedeponeerd handelsmerken van Oracle en/of diens dochterondernemingen.