Hardware- en softwarevereisten

28 november 2023

ID 153891

Deze Hulp is van toepassing op Kaspersky Password Manager voor iOS 9.2.86.XX en hoger.

Voor Kaspersky Password Manager gelden de volgende hardware- en softwarevereisten:

• 120 MB vrije schijfruimte
  • iOS 15.x–17.x of iPadOS 15.x–17.x
  • Internetverbinding (voor het downloaden en installeren van Kaspersky Password Manager, het verkrijgen van een abonnement, verbinding maken met My Kaspersky, het synchroniseren van gegevens op verschillende apparaten, het controleren van de beveiliging van wachtwoorden, en het ontvangen van updates)