App-interface

28 november 2023

ID 153900

Nadat u het hoofdwachtwoord hebt ingevoerd en de kluis hebt ontgrendeld, wordt hoofdvenster van de app geopend.

Het hoofdvenster van de app bevat de balk voor snelle toegang en een werkgebied (zie onderstaande afbeelding). De balk voor snelle toegang geeft u snel toegang tot functies en instellingen van Kaspersky Password Manager. Op iPhones is de balk voor snelle toegang standaard verborgen. Tik op om de balk voor snelle toegang te openen. Op iPads wordt de balk voor snelle toegang altijd links op het scherm weergegeven.

De app-interface