Een notitie aanmaken

28 november 2023

ID 154014

1. Ontgrendel de kluis door het hoofdwachtwoord in te voeren en op Ontgrendel te tikken.

Als uw apparaat Touch ID/Face ID ondersteunt en deze ontgrendelingsmethode is ingeschakeld in de app-instellingen, kunt u deze voorzieningen gebruiken om de kluis te ontgrendelen in plaats van het hoofdwachtwoord in te voeren.

2. Tik in het hoofdvenster van de app op of veeg het scherm naar rechts.

De balk voor snelle toegang verschijnt links.

3. Tik in de balk voor snelle toegang op Notities > .

Het venster Notitie wordt geopend.

4. Typ in het onderdeel notitie een naam voor de notitie.
  5. Typ in het onderdeel tekst de tekst van de notitie.
  6. Tik op Bewaar.

De notitie verschijnt in het venster Notities. Als u de gehele tekst van de notitie wilt zien, vouwt u het item uit en tikt u op Open.