Formulieren automatisch invullen en automatisch inloggen bij websites

28 november 2023

ID 154027

Wanneer u een website bezoekt, zoekt Kaspersky Password Manager naar accounts die u voor die website hebt opgeslagen. Op basis van de zoekresultaten en uw huidige instellingen wordt een van de volgende stappen uitgevoerd:

• Als er één account voor de website is, vult Kaspersky Password Manager de login en het wachtwoord in.
  • Als er meerdere accounts voor de website zijn, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd een account te kiezen waarmee u wilt inloggen.
  • Als er geen accounts voor de website zijn, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd of u er een wilt toevoegen.

De kluis moet ontgrendeld zijn opdat de browserextensie zou werken.

Een website openen vanuit het Kaspersky Password Manager-venster

Inloggen bij een website via de browserextensie

U kunt met behulp van Automatisch invullen wachtwoord ook aanmeldings- en wachtwoordvelden in browsers en apps automatisch laten invullen met inloggegevens die zijn opgeslagen in Kaspersky Password Manager. Raadpleeg de Apple-documentatie voor meer informatie over Automatisch invullen wachtwoord.