Over app-accounts

28 november 2023

ID 154030

Een app-account is een combinatie van een login en wachtwoord waarmee de identiteit van een gebruiker wordt geverifieerd in een app.

Voor apps slaat Kaspersky Password Manager de volgende informatie op in het item:

• De naam van de app. Gebruik een zinvolle naam om snel het benodigde item te vinden.
  • Accounts. U kunt meerdere accounts voor een app bewaren.

U kunt app-accounts toevoegen, bewerken of verwijderen en ze naar het klembord kopiëren.

Elk item heeft de Geschiedenis wijzigingen wachtwoorden-sectie die een lijst met wachtwoorden bevat die voor dat account zijn opgeslagen. In deze lijst kunnen maximaal vijf wachtwoorden worden opgeslagen, inclusief het huidige.

U kunt uw items ordenen door ze te selecteren en naar een map te verplaatsen.