De verbinding tussen een apparaat en My Kaspersky verbreken

28 november 2023

ID 154050

U kunt de verbinding tussen uw apparaat en My Kaspersky verbreken als u bijvoorbeeld het apparaat niet meer wilt gebruiken. Als u de verbinding tussen een apparaat en My Kaspersky verbreekt, zal de verbinding met alle geïnstalleerde Kaspersky-apps op dat apparaat worden verbroken. Als een app moet verbonden zijn met My Kaspersky om correct te werken, kunt u die app niet meer gebruiken nadat de verbinding tussen het apparaat en My Kaspersky is verbroken.

De verbinding tussen een apparaat en My Kaspersky verbreken