Over de bètaversie

28 november 2023

ID 174255

Bètaversies mogen niet in de Verenigde Staten worden gebruikt.

We willen graag uw mening over de nieuwe functies van onze mobiele producten en nodigen u daarom uit om bètatester te worden. Bètaversies hebben nieuwe functies die je kunt uitproberen voordat we ze officieel releasen.

Denk er wel aan dat bètaversies minder stabiel kunnen zijn dan de officieel uitgebrachte versie. De app kan bijvoorbeeld crashen, functies kunnen niet naar behoren werken of services zijn mogelijk niet beschikbaar.

De bètaversie is gratis verkrijgbaar. De functionaliteit van de app is wel beperkt (het is bijvoorbeeld mogelijk dat u geen aankopen kunt doen). Lees zorgvuldig de voorwaarden van de bètaversie in de Gebruiksrechtovereenkomst.

U mag de app alleen gebruiken in overeenstemming met de geboden functionaliteit van de geïnstalleerde app-versie. De oranje markering naast het app-pictogram geeft aan dat u de bètaversie van de app gebruikt.

Lees het gedeelte Bètaversie en abonnementen zorgvuldig door voordat u start met het testen van de bètaversie van de app.

Bètaversie testen

Feedback verzenden

Stoppen met testen van bètaversie