App bijwerken naar versie 9.2 of later

28 november 2023

ID 179046

U moet de app updaten naar versie 9.2 of later op al uw apparaten die gekoppeld zijn met hetzelfde My Kaspersky-account om uw gegevens juist te synchroniseren tussen apparaten en de cloudopslag.

De beschikbare soorten items en invoervelden kunnen verschillen naargelang de versie van Kaspersky Password Manager. De categorisering van documenten is bijvoorbeeld beschikbaar op macOS- en Windows-desktopcomputers maar niet op mobiele apparaten. Wanneer u Kaspersky Password Manager updatet naar versie 9.2 of hoger, wordt de database van uw kluis flexibeler. Dankzij deze verbetering kunt u verschillende versies van de app verbinden met één My Kaspersky-account zodat u dezelfde database kunt gebruiken met verschillende versies van de app op uw apparaten.

Als uw apparaten met verschillende versies van Kaspersky Password Manager 9.2 of hoger zijn verbonden met hetzelfde My Kaspersky-account, zijn sommige items of invoervelden in uw kluis mogelijk niet beschikbaar in de volgende gevallen:

• U hebt een nieuw soort item toegevoegd dat niet wordt ondersteund in een oudere versie van de app.

Nieuwe soorten items zijn alleen beschikbaar op apparaten met de nieuwste versies van de app. Op apparaten met eerdere versies laat de app het aantal nieuwe soorten items zien die niet kunnen worden weergegeven. Wanneer je een oudere versie van de app gebruikt en overschakelt naar de gratis versie, kun je ervoor kiezen om alle of geen enkele van deze items te gebruiken in de gratis versie.

• U hebt een nieuw veld ingevuld dat niet wordt ondersteund in een oudere versie van de app.

Nieuwe soorten velden zijn alleen beschikbaar op apparaten met de nieuwste versie van de app. Als u items met nieuwe soorten velden hebt, ziet u in de oudere app-versie een waarschuwing met het bericht dat sommige gegevens in deze items niet naar behoren kunnen worden weergegeven.

• Bepaalde soorten items worden niet langer ondersteund in de nieuwste versie van de app.

Kaspersky Password Manager beschouwt deze items als items van het oude type. U kunt items van het oude type alleen tussen apparaten met oudere app-versies synchroniseren. Wanneer u de app updatet, slaat Kaspersky Password Manager al uw gegevens van deze items op. Bij het overschakelen naar de gratis versie worden items van het oude type als actief weergegeven en automatisch geselecteerd voor gebruik in de gratis versie. Items van het oude type tellen niet mee voor de beperkingen van de gratis app.

• Sommige velden worden niet langer ondersteund in de nieuwste versie van de app.

Kaspersky Password Manager beschouwt zulke velden als verouderd. Verouderde velden worden gesynchroniseerd tussen apparaten met de nieuwste en oudere versies van de app. U kunt verouderde velden alleen in de oudere versies van de app bewerken.