Wachtwoorden importeren op iOS

28 november 2023

ID 237347

Momenteel is er geen directe manier om wachtwoorden van andere wachtwoordbeheerders te importeren in Kaspersky Password Manager op iOS-apparaten, maar u kunt deze beperking omzeilen. U kunt bijvoorbeeld gegevens importeren naar Kaspersky Password Manager op een Android-, Mac- of Windows-apparaat en deze gegevens vervolgens synchroniseren met de iOS-app. Kaspersky Password Manager die op al uw apparaten is geïnstalleerd, moet zijn verbonden met hetzelfde My Kaspersky-account. Voor meer informatie, zie Gegevens synchroniseren tussen apparaten.

Kopieer wachtwoorden van Apple Keychain

Kopieer uw wachtwoorden uit het gedeelte Wachtwoorden van uw apparaatinstellingen en voeg ze toe aan Kaspersky Password Manager.

Importeren vanuit de wachtwoordbeheerders van browsers

Momenteel kunt u wachtwoorden uit de wachtwoordbeheerders van browsers niet rechtstreeks in Kaspersky Password Manager importeren, maar u kunt deze beperking omzeilen:

Importeren uit andere wachtwoordbeheerders

Momenteel kunt u wachtwoorden van andere wachtwoordbeheerders niet rechtstreeks in Kaspersky Password Manager importeren, maar u kunt deze beperking omzeilen met een desktopversie van Kaspersky Password Manager. Om te leren hoe u dit kunt doen:

Raadpleeg ook

Gegevens tussen apparaten synchroniseren