Accounts importeren vanuit Google Authenticator

28 november 2023

ID 251666

Om accounts te importeren, hebt u een ander apparaat nodig waarop Google Authenticator is geïnstalleerd. Dit is nodig om de QR-code te genereren die u vanaf uw apparaat scant met Kaspersky Password Manager.

1. Neem een ander apparaat met Google Authenticator. Tik in het Google Authenticator-menu op Accounts overzetten.
  2. Tik op Accounts exporteren en volg de instructies.
  3. Kies de accounts die u wilt exporteren. Er verschijnt een QR-code op het scherm.
  4. Open Kaspersky Password Manager op een apparaat met een camera.
  5. Ontgrendel de kluis door het hoofdwachtwoord in te voeren en op Ontgrendel te tikken.

Als uw apparaat Touch ID/Face ID ondersteunt en deze ontgrendelingsmethode is ingeschakeld in de app-instellingen, kunt u deze voorzieningen gebruiken om de kluis te ontgrendelen in plaats van het hoofdwachtwoord in te voeren.

6. Tik in het hoofdvenster van de app op of veeg het scherm naar rechts.

De balk voor snelle toegang verschijnt links.

7. Tik in de balk voor snelle toegang op Authenticator > .
  8. Tik in het geopende venster op Importeren vanuit Google.

De camera van uw apparaat wordt geopend.

9. Als u wordt gevraagd ​​om de app toegang te geven tot de camera, doe dit dan in de apparaatinstellingen. Om dit te doen, tikt u op Naar instellingen gaan. Als u de apparaatinstellingen moest openen, herhaalt u stap 6-8.
  10. Scan de QR-code met de camera.

De geïmporteerde accounts worden weergegeven in de lijst met items in het Authenticator-gedeelte van Kaspersky Password Manager. Elke 30 seconden worden eenmalige wachtwoorden gegenereerd.