Inloggen met Identiteitscontrole

28 november 2023

ID 251778

1. Ga naar de website of app waarbij u wilt inloggen.
  2. Voer uw inloggegevens in.
  3. Wanneer de website of app u vraagt om een eenmalig wachtwoord in te voeren, opent u Kaspersky Password Manager.
  4. Ontgrendel de kluis door het hoofdwachtwoord in te voeren en op Ontgrendel te tikken.

Als uw apparaat Touch ID/Face ID ondersteunt en deze ontgrendelingsmethode is ingeschakeld in de app-instellingen, kunt u deze voorzieningen gebruiken om de kluis te ontgrendelen in plaats van het hoofdwachtwoord in te voeren.

5. Het venster Alle items wordt geopend.
  6. Zoek het account dat u nodig hebt en tik erop om de informatie te bekijken.
  7. Klik op om het eenmalige wachtwoord voor uw account te kopiëren.
  8. Ga terug naar de website of app waarbij u wilt inloggen.
  9. Voer het eenmalige wachtwoord in.

U wordt ingelogd bij de website.