Venster met programmainstellingen

22 november 2023

ID 100304

Het venster met programma-instellingen openen

Het venster met de programma-instellingen bevat de volgende tabbladen:

• Algemeen. Gebruik dit tabblad om de algemene programma-instellingen in te stellen. U kunt bijvoorbeeld de tijd voor de automatische vergrendeling en het wissen van het klembord instellen, herinneringen voor het verlopen van het abonnement configureren of het hoofdwachtwoord wijzigen.
  • Browsers. Gebruik dit tabblad om te zien in welke browsers de Kaspersky Password Manager-extensie is ingeschakeld en om de Safari-instellingen, Chrome Web Store of de add-onbeheerder te openen voor de installatie van de extensie. U kunt ook kiezen of Kaspersky Password Manager uw logins en wachtwoorden, adressen en bankpasgegevens automatisch moet bewaren wanneer u een online formulier invult.
  • Automatisch invullen. Gebruik dit tabblad om Kaspersky Password Manager automatisch referenties in programma's en Safari te laten invullen met behulp van Wachtwoord Automatisch Invullen

De knop opent het onderdeel Kaspersky Password Manager Help waarin het actieve programmavenster wordt beschreven. U kunt ook de Help voor het actieve programmavenster bekijken door Open Help voor dit venster in het menu Help te kiezen.