Het programma voor het eerst starten

22 november 2023

ID 100416

Wanneer u Kaspersky Password Manager voor het eerst start op de computer, wordt u door het programma gevraagd om:

• De vereiste voorwaarden voor de initiële configuratie en het gebruik van Kaspersky Password Manager te accepteren.
  • Maak verbinding met My Kaspersky via je My Kaspersky-account.

Belangrijk: voor de verbinding met My Kaspersky hebt u toegang tot internet nodig. U kunt Kaspersky Password Manager niet gebruiken zonder verbinding te maken met My Kaspersky.

• Installeer de browserextensies voor Kaspersky Password Manager.
  • Een hoofdwachtwoord aanmaken.

Kaspersky Password Manager voor het eerst starten

Raadpleeg ook

Het programma openen en stoppen

Verbinding met My Kaspersky maken