Over de licentie

22 november 2023

ID 100433

Een licentie is een gebruiksrecht voor het programma, verleend door de Gebruiksrechtovereenkomst.

Een licentie geeft u recht op het volgende:

• Het programma op één of meer apparaten gebruiken.
  • Krijg hulp van de Klantenondersteuning.
  • Updates ontvangen.

Kaspersky Password Manager kan met of zonder abonnement worden gebruikt:

• De gratis versie van het programma wordt gratis verdeeld en kan voor onbepaalde duur worden gebruikt. Als u de gratis versie van Kaspersky Password Manager gebruikt, is het aantal gegevens dat u in de kluis kunt bewaren beperkt. Je kunt een abonnement aanschaffen om meer gegevens aan de kluis toe te voegen en Kaspersky Password Manager zonder beperkingen te gebruiken.
  • Als je een abonnement op Kaspersky Password Manager koopt, kun je meer items aan de kluis toevoegen. Abonnementen voor Kaspersky Password Manager zijn beperkt in gebruiksduur.

Wanneer je abonnement voor Kaspersky Password Manager verloopt, kun je die verlengen of overschakelen naar de gratis versie. Als u overschakelt naar de gratis versie en meer items hebt dan toegestaan met de gratis versie, moet je kiezen welke items je wilt houden. Alle andere gegevens blijven in de kluis maar kunnen niet worden gebruikt.

Na het verlopen van je abonnement voor Kaspersky Password Manager krijg je mogelijk een respijtperiode. Tijdens deze periode kunt je het programma blijven gebruiken zonder beperkingen. Als je tegen het einde van de respijtperiode het abonnement niet hebt verlengd, schakelt het programma over naar de gratis versie. Als je Kaspersky Password Manager weer zonder beperkingen wilt gebruiken, koop een nieuw abonnement.

Raadpleeg ook

Overschakelen naar de gratis versie

Neem een abonnement