Over de Gebruiksrechtovereenkomst

22 november 2023

ID 100436

De Gebruiksrechtovereenkomst (Licentieovereenkomst) is een bindende overeenkomst tussen jou en AO Kaspersky Lab waarin de voorwaarden voor het gebruik van het programma zijn vastgelegd.

Belangrijk: lees de Licentieovereenkomst zorgvuldig door voordat u het programma begint te gebruiken.

U kunt de voorwaarden van de Licentieovereenkomst in de App Store bekijken.

Door Kaspersky Password Manager te installeren bevestigt u dat u de voorwaarden van de Licentieovereenkomst begrijpt en aanvaardt. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van de Licentieovereenkomst, mag u Kaspersky Password Manager niet installeren of gebruiken.