Over de verstrekte gegevens

22 november 2023

ID 111964

Bekijk informatie over de gegevens die worden verstrekt aan Kaspersky met oudere versies van het programma

Gegevens die aan Kaspersky worden verstrekt als je Kaspersky Password Manager 10.2 gebruikt

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en toepasselijke Kaspersky-voorschriften. De gegevens worden via een beveiligd kanaal verstuurd.

Je kunt de lijst met gegevens die worden verstrekt onder de voorwaarden van de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers (Licentieovereenkomst) en Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden (Marketingverklaring) bekijken in de overeenkomstige juridische documenten.

U kunt de Licentieovereenkomst in de App Store bekijken.

Marketingverklaring lezen en verzending van gegevens uitschakelen

U gaat ook akkoord met de verstrekking van niet-persoonlijke gegevens aan Kaspersky wanneer u de Gebruiksrechtovereenkomst accepteert.

Niet-persoonlijke gegevens worden aan Kaspersky verstrekt voor de volgende doeleinden:

Om U de kernfunctionaliteit van de verworven Software van de Rechthebbende te verschaffen.

• Informatie over de Software: de volledige versie van de Software; de Software-ID; de taalversie van de Software; de Softwaregroep; het resultaat van de actie van de Software; de foutcode.
  • Informatie over het gebruik van Kaspersky Security Network (KSN): de configuratie-ID.
  • de ID van het onderwerp in de Help van de Software; de naam van de koppeling.

Naast de hierboven vermelde informatie moet de Rechthebbende, indien u zich aanmeldt bij het Web-Portaal met uw Facebook- of Google-account, de volgende niet-persoonlijke gegevens van uw apparaat ontvangen en verwerken:

• Informatie over de authenticatie: de ontvangen autorisatiecode van de identiteitsprovider; het ontvangen toegangstoken van de identiteitsprovider; het type gegevens dat naar de identiteitsprovider wordt verstuurd; de ID van de Rechthebbende in het systeem van de identiteitsprovider; naam van de aanbieder persoonsgegevens; URI waarnaar het antwoord van de identiteitsprovider wordt verstuurd; parameter opgevraagd door aanbieder persoonsgegevens; ID van de middelen van de Rechthebbende; het type token; de waarde gegenereerd voor de controle van het verzoek.

Opmerking: de beschikbaarheid van de optie voor het inloggen met een Apple-, Google- of Facebook-account hangt af van je regio. Voor meer informatie over beperkingen in Rusland, zie dit artikel (alleen beschikbaar in het Engels en Russisch).

Verbetering van de kwaliteit van het programma.

• Informatie over het gebruik van Kaspersky Security Network (KSN): het gebruikte protocol voor de gegevensuitwisseling met KSN; de ID van de KSN-service waartoe de Software toegang heeft verkregen; de datum en tijd wanneer de statistieken niet langer werden ontvangen; het aantal verbindingen met KSN vanuit de cache; het aantal verzoeken waarvoor een antwoord is gevonden in de lokale database met verzoeken; het aantal mislukte verbindingen met KSN; het aantal mislukte KSN-overdrachten; de tijdelijke distributie van geannuleerde verzoeken voor KSN; de tijdelijke distributie van mislukte verbindingen met KSN; de tijdelijke distributie van mislukte KSN-overdrachten; de tijdelijke distributie van geslaagde verbindingen met KSN; de tijdelijke distributie van geslaagde KSN-overdrachten; de tijdelijke distributie van geslaagde verzoeken voor KSN; de tijdelijke distributie van verzoeken voor KSN die een time-out vertoonden; het aantal nieuwe verbindingen met KSN; het aantal mislukte verzoeken voor KSN die door fouten bij de routering zijn veroorzaakt; het aantal mislukte verzoeken die zijn veroorzaakt doordat KSN is ingeschakeld in de Software-instellingen; het aantal mislukte verzoeken voor KSN die door netwerkproblemen zijn veroorzaakt; het aantal geslaagde verbindingen met KSN; het aantal geslaagde KSN-overdrachten; het totale aantal verzoeken aan KSN; de datum en tijd wanneer de statistieken voor het eerst zijn ontvangen.
  • Versie van de geïnstalleerde software. de tekst van het foutbericht; de foutcode van het besturingssysteem; methode HTTP-verzoek; het type token; authenticatietoken in de services van de Rechthebbende; de TTL-waarde van de token; het pad naar het object dat wordt verwerkt; de gebruikte methode voor authenticatie in de Software; de volledige versie van de Software; de ID van de Software-update; Informatie over de implementatie van de webservice toegang handler; het type van de geïnstalleerde Software; het unieke verzoek-ID voor de services van de Rechthebbende; reactiestatus van de dienst van de Rechthebbende; de foutcode; het regelnummer van het bronbestand in de uitzonderings-handler; de protocol-ID; de totale duur van de verwerking van de verzoeken; het type van de fout tijdens de verwerking van het protocol; de code van de foutcategorie; het DNS-adres van de gebruikte webservice; Server toegang duur; externe poort en domeinnaam van de webservice waartoe toegang wordt verkregen; het webadres dat wordt verwerkt; Software-ID's in Firebase.