Verbinding met My Kaspersky maken

22 november 2023

ID 112738

Wanneer je Kaspersky Password Manager voor het eerst start, word je gevraagd in te loggen bij My Kaspersky met een My Kaspersky-account. Als u al een ander Kaspersky-programma hebt gebruikt, zoals Kaspersky Password Manager voor een ander apparaat of Kaspersky Internet Security, hebt u wellicht al een My Kaspersky-account. Gebruik het om in te loggen. Als je geen account heeft, maak er dan een aan.

Zodra u uw apparaat verbindt met My Kaspersky, begint de synchronisatie van gegevens op de apparaten waarop u Kaspersky Password Manager hebt geïnstalleerd en die aan hetzelfde My Kaspersky-account zijn gekoppeld.

Inloggen bij My Kaspersky met je bestaande account

Een My Kaspersky-account aanmaken vanuit de programma-interface

Alle apparaten die zijn verbonden met My Kaspersky via hetzelfde My Kaspersky-account hebben toegang tot dezelfde cloudopslag.