Programmasymbool

22 november 2023

ID 141194

Wanneer Kaspersky Password Manager actief is, wordt het programmasymbool in de menubalk weergegeven. Als het programmasymbool inactief is, is de kluis vergrendeld en zijn uw gegevens niet beschikbaar. U hebt alleen toegang tot uw gegevens wanneer de kluis is ontgrendeld. Om de kluis te ontgrendelen, moet u het hoofdwachtwoord invoeren. Als uw apparaat Touch ID ondersteunt en Touch ID is ingeschakeld in Kaspersky Password Manager, kunt u de voorziening ook gebruiken om de kluis te ontgrendelen.

Het symbool van Kaspersky Password Manager vervult de volgende functies: