Gebruik tweestapsverificatie

22 november 2023

ID 251389

Met Kaspersky Password Manager kunt u tweestapsverificatie gebruiken om u veiliger aan te melden bij uw accounts op websites en in programma's.

Opmerking: Deze functionaliteit is alleen beschikbaar met een abonnement.

Wanneer twee-factor-authenticatie is ingeschakeld, moet u naast uw login en wachtwoord een eenmalig 6-cijferig wachtwoord invoeren dat in Kaspersky Password Manager is gegenereerd wanneer u zich aanmeldt.

Dat betekent dat criminelen zich niet kunnen aanmelden bij uw account, zelfs niet als ze uw inloggegevens kennen.

Opmerking: Om deze functie te gebruiken, moet je je accounts met tweestapsverificatie toevoegen aan Kaspersky Password Manager op je smartphone.

Kaspersky Password Manager installeren op uw smartphone.

Meld u aan bij een website of toepassing met een eenmalig wachtwoord