Browserextensies installeren

16 januari 2023

ID 86787

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Als u de Kaspersky Password Manager-functies in een browser wilt gebruiken, moet u de Kaspersky Password Manager-extensie voor de browser installeren. Kaspersky Password Manager gebruikt de extensie om online formulieren automatisch in te vullen, u automatisch aan te melden bij websites en snel nieuwe bankpassen, adressen en accounts voor websites op te slaan.

Nadat u een hoofdwachtwoord hebt aangemaakt, wordt u door het programma gevraagd om de extensies te installeren voor de browsers die u met Kaspersky Password Manager wilt gebruiken.

Kaspersky Password Manager-extensies installeren

Nadat u de extensies hebt geïnstalleerd, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd of u de wachtwoorden uit de browsers wilt beschermen door ze naar een veilige kluis te verplaatsen.

Wachtwoorden naar een veilige kluis verplaatsen

Raadpleeg ook

Verbinding met My Kaspersky maken

Automatisch opslaan en automatisch invullen gebruiken

Kaspersky Password Manager-extensies installeren