Nieuwigheden

11 oktober 2023

ID 256490

De nieuwste versie van het programma introduceert de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

Nieuwe Functies

• We hebben een nieuwe functie toegevoegd: Authenticator. Nu genereren en bewaren we eenmalige wachtwoorden voor tweefactorauthenticatie.
  • Het wijzigen van je wachtwoord is nu veiliger door de wachtwoordgeschiedenis. Nu wordt je vorige wachtwoord toegevoegd aan de wachtwoordgeschiedenis wanneer je een nieuw wachtwoord opslaat.

Verbeteringen

• We hebben duidelijk het programma gedeelte gemarkeerd waar u e-mailaccounts kunt toevoegen.
  • De mogelijkheid toegevoegd om opmerkingen voor accounts te kopiëren.

Reparaties

• Bij het verwijderen van een kluis verloopt de verificatiecode die wordt gebruikt om deze handeling te bevestigen zeer snel. Nu is de levensduur van de verificatiecode verlengd.
  • Na het updaten van het kleurenpalet waren sommige UI-elementen moeilijk te zien in een donker thema. Nu hebben we het palet gecorrigeerd.
  • We hebben conflicten opgelost met programma’s van derden die communiceren met het klembord (Punto Switcher, VirtualBox, Download Master, DriverMax, enz.), waardoor gegevens niet konden worden gekopieerd uit Kaspersky Password Manager.
  • Andere kleine reparaties en verbeteringen met betrekking tot de stabiliteit, prestaties en gebruikersinterface van het programma.

Releasegeschiedenis

Versie 2023.1

Versie 2023.0

Versie 10.3

Patch A voor versie 10.3

Versie 10.2

Patch A voor versie 10.2

Versie 10.1

Patch A voor versie 10.1

Versie 10.0

Patch A voor versie 10.0

Versie 9.2

Patch A-W voor versie 9.2