Documenten downloaden vanuit de kluis

27 maart 2024

ID 153299

U kunt documenten uit uw kluis opslaan op uw apparaat. U kunt de naam van het document wijzigen voordat u het opslaat op uw apparaat.

De indeling van het gedownloade bestand komt overeen met de indeling van het document in de kluis (JPEG of PDF).

Nadat u een document op uw apparaat hebt opgeslagen, wordt het niet langer beschermd door Kaspersky Password Manager. U moet het bestand dan zelf beveiligen.

Documenten downloaden vanuit de kluis