Abonnement

27 maart 2024

ID 153856

Een abonnement op Kaspersky Password Manager is de aankoop van het recht tot gebruik van het programma volgens specifieke parameters (bijvoorbeeld verloopdatum van abonnement, aantal apparaten). U kunt een abonnement op Kaspersky Password Manager bestellen bij een serviceprovider (bijvoorbeeld via Google Play of de App Store).

U kunt uw abonnement beheren via de pagina van uw persoonlijke account op de website van de serviceprovider (bijvoorbeeld via uw Apple-account of Google-account).

Een abonnement kan automatisch of handmatig worden verlengd. Een abonnement met automatische verlenging wordt verlengd op het einde van elke abonnementsperiode totdat u het annuleert. Een abonnement met handmatige verlenging moet worden verlengd op het einde van elke abonnementsperiode. Wanneer een abonnement verloopt, krijgt u een mogelijk een respijtperiode. Tijdens die periode blijft het programma volledig functioneel.

Een abonnement bestellen voor Kaspersky Password Manager annuleert niet uw andere abonnementen waarbij Kaspersky Password Manager is inbegrepen. Om meerkosten te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u de automatische verlenging van overbodige abonnementen hebt geannuleerd of uitgeschakeld.

Een abonnement op Kaspersky Password Manager annuleren of overschakelen naar handmatige verlenging:

1. Ga naar de pagina van uw persoonlijke account op de website van de serviceprovider.
  2. Controleer of er actieve abonnementen zijn waarbij Kaspersky Password Manager is inbegrepen.
  3. Annuleer de automatische verlenging van overbodige abonnementen of schakel die uit.