Beperkingen en waarschuwingen

27 maart 2024

ID 156828

Beperkingen:

• Kaspersky Password Manager is niet compatibel met programma's in Windows 8-stijl.
  • Kaspersky Password Manager wordt niet ondersteund in Windows XP en Windows Vista. Als u een van deze besturingssystemen gebruikt, raden we aan dat u een upgrade naar een nieuwere versie uitvoert. Mocht u beslissen om toch Windows XP of Windows Vista te gebruiken, kunt u nog steeds de online versie van Kaspersky Password Manager gebruiken. U kunt ook Kaspersky Password Manager op andere besturingssystemen gebruiken.
  • Kaspersky Password Manager kan geen nieuwe soorten items weergeven die in de nieuwere versie van het programma op andere apparaten zijn gemaakt.