Opmaak van een webpagina verkrijgen

27 maart 2024

ID 200260

Nadat u een probleem hebt gemeld aan de specialisten van de Kaspersky klantenservice, kunnen zij u vragen om een webpagina-opmaak op te geven. Dankzij deze opmaak kunnen we ons programma leren online formulieren te herkennen en zorgen we ervoor dat het beter gaat werken.

Na de installatie van de browserextensie kunt u webpaginaopmaak met het volgende script zien:

(function(){var e=document.createEvent("Event");e.initEvent("kpm_getSiteMarkup",!0,!0);document.dispatchEvent(e)})();

Het script kan in de console van een ondersteunde browser worden uitgevoerd.