Kaspersky Password Manager downloaden en installeren

27 maart 2024

ID 63595

Alles uitvouwen | Alles invouwen

U kunt Kaspersky Password Manager downloaden vanaf My Kaspersky of vanaf de website van Kaspersky.

Kaspersky Password Manager downloaden op de computer

Als u een Kaspersky-programma voor consumenten gebruikt, kan dat programma u mogelijk vragen om Kaspersky Password Manager te installeren. Als u akkoord gaat, wordt het installatiebestand van Kaspersky Password Manager automatisch gedownload en gestart.

Kaspersky Password Manager installeren op de computer

Als u het installatiebestand kpm_local.exe gebruikt, kunt u de Engelse versie van Kaspersky Password Manager in de stille modus installeren vanaf de opdrachtprompt.

Open en lees zorgvuldig de Gebruiksrechtovereenkomst voordat u het programma installeert.

Kaspersky Password Manager in stille modus installeren vanaf de opdrachtprompt

Tijdens het toepassen van updates kunnen sommige Kaspersky-programma's voor consumenten ook Kaspersky Password Manager in stille modus installeren. U hoeft geen aanvullende acties te ondernemen.