Pictogram van het programma

27 maart 2024

ID 85010

Het applicatiepictogram (een sleutel met een groen slot) - voor een ontgrendelde kluis en een sleutel met een rood slot - voor een vergrendelde kluis) verschijnt in het systeemvak van de taakbalk nadat Kaspersky Password Manager is geïnstalleerd.

Het pictogram van het programma heeft een snelmenu. Via het snelmenu van het pictogram van het programma hebt u snel toegang tot de belangrijkste functies van het programma.

Als de kluis is ontgrendeld, kunt u het snelmenu van het Kaspersky Password Manager-pictogram gebruiken om het volgende te doen:

• Vergrendel de kluis.
  • Open het hoofdvenster van het programma.
  • Naar websites gaan waar u Kaspersky Password Manager kunt downloaden voor andere apparaten.
  • Het menu met programma-instellingen openen.
  • Kaspersky Password Manager Help openen.
  • Informatie over Kaspersky Password Manager openen.
  • Kaspersky Password Manager afsluiten.

Als de kluis is vergrendeld, kunt u het snelmenu van het Kaspersky Password Manager-pictogram gebruiken om het volgende te doen:

• De kluis ontgrendelen.
  • Naar websites gaan waar u Kaspersky Password Manager kunt downloaden voor andere apparaten.
  • Kaspersky Password Manager Help openen.
  • Informatie over Kaspersky Password Manager openen.
  • Kaspersky Password Manager afsluiten.