Items toevoegen en bewerken

27 maart 2024

ID 85106

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Items toevoegen vanuit het hoofdvenster van het programma

Items bewerken vanuit het hoofdvenster van het programma

U kunt ook websites, adressen en bankpassen toevoegen vanuit uw browser. Wanneer u een online formulier invult, stelt Kaspersky Password Manager voor om de gegevens in het formulier op te slaan.

U wordt ook door Kaspersky Password Manager gevraagd om een item bij te werken als u het volgende doet:

• Uw wachtwoord voor een website wijzigen of opnieuw instellen.
  • Aanmelden bij een website met nieuwe gebruikersgegevens.
  • Een nieuwe naam voor de kaarthouder, verloopdatum of validatiecode invoeren voor een bankpas die u eerder hebt toegevoegd aan Kaspersky Password Manager.

Kaspersky Password Manager detecteert automatisch het niveau van het webdomein en u wordt gevraagd om het verificatiebereik op te geven. U kunt een account voor een website opslaan en gebruiken om u bij subdomeinen van de website aan te melden. Als u een ander account voor een tweede-niveaudomein of subdomein gebruikt, kunt u dat account opslaan als een apart item.

Items toevoegen vanuit een browservenster