Het hoofdwachtwoord wijzigen

27 maart 2024

ID 85225

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Om veiligheidsredenen raden we aan dat u het hoofdwachtwoord periodiek wijzigt. Als u vermoedt dat het hoofdwachtwoord gehackt is, wijzigt u het onmiddellijk.

Het hoofdwachtwoord kan niet worden gewijzigd in de volgende gevallen:

• De automatische synchronisatie is uitgeschakeld.
  • U bent niet verbonden met internet.

Het hoofdwachtwoord is op een ander apparaat gewijzigd en is niet gesynchroniseerd met het apparaat dat u momenteel gebruikt om het wachtwoord te wijzigen. Synchroniseer eerst al uw apparaten.

Het hoofdwachtwoord wijzigen

Als het hoofdwachtwoord op een ander apparaat is gewijzigd