Kaspersky Password Manager-extensies installeren

27 maart 2024

ID 85241

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Met Kaspersky Password Manager kunt u extensies installeren voor alle geïnstalleerde browsers. Wanneer u een nieuwe browser installeert die door Kaspersky Password Manager wordt ondersteund, wordt de browser weergegeven in de Browsers-sectie en kunt u de extensie installeren. U kunt extensies voor browsers ook handmatig installeren.

Het ontwerpthema van de Kaspersky Password Manager-extensie past zich automatisch aan het thema van de browser aan.

De Kaspersky Password Manager-extensie installeren

Specifieke informatie over browserextensies

Kaspersky Password Manager kan extensies voor Chrome, Edge, Firefox, Yandex.Browser en andere Chromium-gebaseerde browsers installeren als deze browsers op de computer zijn geïnstalleerd.

Mozilla Firefox

Bij het installeren van de extensie voor Mozilla Firefox wordt u gevraagd toestemming te geven voor het verzamelen en verwerken van gegevens. Anders kunt u de extensie niet gebruiken.

Er komt ook een niet-verplichte optie die ons kan helpen onze producten en diensten te verbeteren door het verzamelen van gebruiksstatistieken mogelijk te maken. Als u deze optie heeft ingeschakeld en vervolgens uw beslissing wijzigt, kunt u deze uitschakelen in de extensie-instellingen.

Zet het verzamelen van gebruiksstatistieken aan/uit

Microsoft Edge Legacy

De verouderde versie van de Microsoft Edge-browser wordt niet langer ondersteund.

Verwijder de niet-ondersteunde extensie van de computer

Raadpleeg ook

Automatisch opslaan en automatisch invullen gebruiken