Nieuwigheden

3 juli 2024

ID 256490

Alles uitvouwen | Alles invouwen

De nieuwste versie van het programma introduceert de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

Nieuwe Functies

• U kunt nu zien hoeveel wachtwoorden in uw browsers zijn opgeslagen en beschikbaar zijn voor import.
  • We hebben de gegevensbeveiliging verbeterd door het aantal ontgrendelingspogingen van kluizen binnen een tijdseenheid te beperken.

Verbeteringen

• Verbeterde prestaties bij het ontgrendelen van kluizen.
  • Voor uw gemak worden sites die vanuit het programma zijn geopend, nu geopend in de browser die is geselecteerd in de programma-instellingen.

Reparaties

• Dubbele aanvragen voor proxyservergegevens zijn verwijderd. De invoerprompt verschijnt nu na het herstarten van het programma of bij het wijzigen van de verbindingsinstellingen in de geavanceerde instellingen van het programa.
  • Problemen opgelost met betrekking tot het importeren van inconsistente gegevens uit Mozilla Firefox.
  • Andere kleine reparaties en verbeteringen met betrekking tot de stabiliteit, prestaties en gebruikersinterface van het programma.

Releasegeschiedenis

Versie 2024.1

Versie 2024.0

Versie 2023.2

Versie 2023.1

Versie 2023.0

Versie 10.3

Patch A voor versie 10.3

Versie 10.2

Patch A voor versie 10.2

Versie 10.1

Patch A voor versie 10.1

Versie 10.0

Patch A voor versie 10.0

Versie 9.2

Patch A-W voor versie 9.2