Kaspersky VPN Secure Connection uitvoeren

30 november 2021

ID 127185

Kaspersky VPN Secure Connection wordt samen met Kaspersky Security Cloud geïnstalleerd. U kunt Kaspersky VPN Secure Connection starten vanuit het menu Start (in het besturingssysteem Microsoft Windows 7 of ouder), vanaf het startscherm (in het besturingssysteem Microsoft Windows 8 of nieuwer) of vanuit het venster van Kaspersky Security Cloud.

Kaspersky VPN Secure Connection starten vanuit het venster Kaspersky Security Cloud:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Kaspersky VPN.

Het venster Kaspersky VPN wordt geopend.

3. Klik op de knop Openen.

Hiermee opent u het hoofdvenster van het programma van Kaspersky VPN Secure Connection.

Meer informatie over de werking van Kaspersky VPN Secure Connection vindt u in de helpbestanden van dit programma.