Installeren over andere Kaspersky-programma’s

30 november 2021

ID 137590

Het programma kan worden geïnstalleerd over de volgende programma's van Kaspersky:

• Kaspersky Free
  • Kaspersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Total Security

Kaspersky Security Cloud verwijdert tijdens de installatie de programma’s Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security of Kaspersky Total Security als deze zijn geïnstalleerd. De licentie voor een verwijderd programma kan niet in Kaspersky Security Cloud worden gebruikt. U kunt het verwijderde programma op een ander apparaat gebruiken en het met een actieve licentie gebruiken. De instellingen van het verwijderde programma worden niet opgeslagen.

Kaspersky Security Cloud verwijdert tijdens de installatie het programma Kaspersky Free als het is geïnstalleerd. De instellingen van Kaspersky Free worden niet opgeslagen.

Wanneer Kaspersky Security Cloud over Kaspersky Total Security wordt geïnstalleerd, worden back-ups van bestanden opgeslagen maar niet weergegeven in Kaspersky Security Cloud. U kunt back-ups van bestanden handmatig toevoegen aan Kaspersky Security Cloud.