Over het onderdeel Apparaten in mijn netwerk

30 november 2021

ID 138204

Hackers kunnen uw wachtwoord stelen of in uw thuisnetwerk hacken om uw internetverbinding te misbruiken of om uw gegevens te stelen. Kaspersky Security Cloud beschermt uw bedrade Ethernet-netwerken en draadloze wifinetwerken tegen onbevoegde verbindingen.

Wanneer een apparaat verbinding maakt met uw netwerk, geeft Kaspersky Security Cloud een relevante melding weer en vraagt het of u de apparaten wilt zien die met dit netwerk verbonden zijn:

U kunt de apparaatcontrole in uw netwerk altijd uitschakelen. Kaspersky Security Cloud geeft dan geen apparaten in dit netwerk meer weer en stuurt u geen meldingen meer wanneer nieuwe apparaten worden verbonden met dit netwerk.

Eén onbeveiligd apparaat in het thuisnetwerk volstaat om de bescherming van uw andere apparaten in gevaar te brengen. U kunt My Kaspersky gebruiken om te zien welke Kaspersky-programma’s zijn geïnstalleerd op andere apparaten die verbonden zijn met hetzelfde account op My Kaspersky. Als u en uw gezinsleden het programma met het Family-pakket gebruiken, kunt u ook zien welke Kaspersky-programma’s zijn geïnstalleerd op de apparaten van de gezinsleden. U kunt zo nodig naar My Kaspersky gaan en Kaspersky-programma’s op uw apparaten installeren.

U kunt het onderdeel Apparaten in mijn netwerk uitschakelen. Wanneer u het onderdeel uitschakelt, toont Kaspersky Security Cloud geen meldingen over verbindingen met uw netwerk meer.

Bezoek de website voor technische ondersteuning voor andere beschikbare beveiligingsmethoden om verbinding te maken met wifinetwerken.