Verbinding met My Kaspersky maken

30 november 2021

ID 139729

Om het programma te activeren, meldt u zich aan bij uw My Kaspersky-account waardoor u verbinding maakt met My Kaspersky. Kaspersky Security Cloud werkt niet als uw apparaat niet is verbonden met de My Kaspersky. Als u al eens uw gebruikersgegevens in een ander Kaspersky-programma op dit apparaat hebt ingevoerd, maakt Kaspersky Security Cloud automatisch verbinding met My Kaspersky. Als het programma er niet in slaagt om uw apparaat automatisch te verbinden met My Kaspersky, moet u uw gebruikersgegevens handmatig invoeren om u aan te melden.

Als u een My Kaspersky-account hebt:

1. Voer het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om het account aan te maken.
  2. Voer het wachtwoord van uw account in.
  3. Voer de code in die u op de afbeelding ziet en klik op de knop Doorgaan.

Deze stap is alleen beschikbaar als u meerdere keren een onjuist e-mailadres of wachtwoord hebt ingevoerd.

4. Als u in My Kaspersky de autorisatie per sms-bericht hebt geconfigureerd, ontvangt u een bericht met de autorisatiecode op uw telefoon. Typ de autorisatiecode in het invoerveld en klik op de knop Doorgaan.

Als u geen bericht met de autorisatiecode hebt ontvangen, doet u een van het volgende:

• Klik op de knop Nieuwe code vragen om een nieuwe code te vragen.
    • Klik op de knop Geen code ontvangen om te achterhalen hoe u dit probleem kunt oplossen.

In sommige regio's vraagt het programma u om de regeling inzake gegevensverstrekking te lezen en te accepteren. Als u akkoord gaat met de voorwaarden van de verklaring, klikt u op de knop Accepteren en verbinden.

Het programma wordt met My Kaspersky verbonden.

• Als u al een abonnement hebt gekocht en de activatiecode op My Kaspersky hebt ingevoerd, wordt het programma geactiveerd met het abonnement wanneer u verbinding maakt met My Kaspersky.
    • Als het programma verschillende actieve licenties heeft gevonden, zoals voor Kaspersky Security Cloud – Personal en Kaspersky Security Cloud – Family, wordt het venster Kies een abonnement weergegeven. Klik op de knop Selecteren om het abonnement te kiezen waarmee u Kaspersky Security Cloud wilt gebruiken.

Als u nog geen abonnement hebt gekocht, wordt het programma geactiveerd met het pakket Kaspersky Security Cloud – Free.

Als u geen account bij My Kaspersky hebt