U kunt het onderdeel 'Apparaten in mijn netwerk' inschakelen.

30 november 2021

ID 139737

Zo schakelt u het onderdeel Apparaten in mijn netwerk in of uit:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Bescherming.
  4. Selecteer het onderdeel Firewall.
  5. Doe een van de volgende acties:
    • Schakel het selectievakje Toon apparaten die verbonden zijn met mijn netwerken in om het onderdeel Apparaten in mijn netwerk in te schakelen.
    • Schakel het selectievakje Toon apparaten die verbonden zijn met mijn netwerken uit om het onderdeel Apparaten in mijn netwerk uit te schakelen.