Controleren of uw gegevens voor iedereen toegankelijk kunnen worden

30 november 2021

ID 156404

Zo controleert u of uw gegevens voor iedereen toegankelijk kunnen worden:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Privacybescherming.

Het venster Privacybescherming wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Accountcontrole.

Het venster Accountcontrole wordt geopend.

4. Typ uw e-mailadres in het invoerveld en klik op de knop Controleren.

Kaspersky Security Cloud begint het opgegeven adres te controleren. Als de controle aantoont dat uw gegevens voor iedereen toegankelijk zijn, toont het programma een melding en geeft het een lijst met sites waar mogelijk gegevens zijn gelekt, de datum van het mogelijke lek en de categorie van gegevens die mogelijk voor iedereen toegankelijk zijn. Als u op de koppeling van de gegevenscategorie klikt, krijgt u aanbevelingen om de gevolgen van een mogelijk lek van deze gegevens te minimaliseren.

Via Kaspersky Security Cloud kunt u niet alleen controleren of uw gegevens zijn gelekt maar ook die van uw vrienden of familie, zoals hun gebruikersaccounts.