Een lijst met accounts aanmaken om ze automatisch te laten controleren

30 november 2021

ID 183770

Zo maakt u een lijst met accounts die u automatisch wilt laten controleren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Privacybescherming.

Het venster Privacybescherming wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Accountcontrole.

Het venster Accountcontrole wordt geopend.

4. Doe een van de volgende acties:
    • Typ in het invoerveld het e-mailadres van het account dat u wilt toevoegen aan de lijst en klik op de knop Controleren.
    • Klik in de Aanmeldingen op het pictogram toevoegen naast het geselecteerde account.

Het toegevoegde account wordt nu in de lijst Regelmatig gecontroleerd weergegeven.

Mogelijk kunt u in uw regio geen accounts aan de lijst toevoegen om ze automatisch te laten controleren.