Uw mobiele apparaat beschermen

30 november 2021

ID 183917

Uw pakket biedt bescherming voor mobiele Android- en iOS-apparaten.

Zo beschermt u een mobiel apparaat:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Mobiele beveiliging.
  3. Scan de QR-code met de QR-scanner van uw mobiele apparaat.

De downloadpagina van de Kaspersky-app wordt in Google Play of de App Store van uw mobiele apparaat geopend. Nadat u de app op uw mobiele apparaat hebt gedownload en geïnstalleerd, maakt de app automatisch verbinding met My Kaspersky en begint het uw apparaat te beschermen.