Netwerktoegang voor een apparaat weigeren

30 november 2021

ID 203916

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op het pictogram onder in het venster (netwerkNetwerkpictogram of bedraad netwerk Pictogram voor bedraad netwerk of dradloos netwerk Pictogram voor draadloos netwerk, naargelang het gedetecteerde type netwerk) om het venster Apparaten in mijn netwerk te openen.
  3. In het gedeelte Mijn netwerk klikt u op de koppeling Apparaten in mijn netwerk.
  4. Selecteer in het venster Apparaten in mijn netwerk het apparaat dat u wilt loskoppelen.
  5. Rechts in het venster vindt u het MAC-adres van het apparaat.
  6. Blokkeer het MAC-adres van het apparaat in uw browserinstellingen. Bezoek de website van de specifieke leverancier om de gebruikershandleiding voor uw router te bekijken.

Nadat het MAC-adres is geblokkeerd, kan het apparaat geen verbinding maken met uw netwerk.