Een abonnement kopen

30 november 2021

ID 71235

U kunt een abonnement kopen op de MyKaspersky-website, op andere websites van Kaspersky of bij een van onze partners. Bij de aankoop van een abonnement ontvangt u een activatiecode die u moet toepassen om het programma te activeren. U kunt geen nieuwe activatiecode in Kaspersky Security Cloud gebruiken.

Zo koopt u een abonnement op de My Kaspersky-website:

1. Meld u aan bij My Kaspersky.
  2. Ga naar het onderdeel Shop.
  3. Selecteer het programma in de lijst met programma's en klik op de knop Nu kopen.
  4. Volg de instructies op de website.

Doe het volgende om een abonnement via de programma-interface te kopen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Doe een van de volgende acties:
    • Klik op de knop Nu kopen in het hoofdvenster van het programma.
    • Klik op de knop Ontbreekt in het hoofdvenster van het programma om het venster Abonnement te openen en klik op de knop Abonnement kopen.

De website van Kaspersky of een partner wordt in de standaardbrowser geopend. Volg de instructies op de website.